story image

Тајното место на Тоше

Еден од најубавите и најстарите градови во Македонија, кој ги остава посетителите без здив е прек...

story image

Село Будинарци, Берово

Селото се наоѓа во Источна Македонија, во северозападниот дел на територијата на Општина Берово, ...

story image

Село Ковач, Македонски Брод

Селото се наоѓа во областа Порече, во западниот висок планински дел на територијата на Општина Ма...

story image

Манастир во Романија

Манастир во Романија

story image

Дестино Леон - Шпанија

Десрино Леон

story image

Поса де ла Сал

Неделата ја завршивме со локалните жители на Бургос во Поса де ла Сал (Солено Езерце). При разгле...

story image

Охридско езеро

Прекрасен проглед кон Охридското Езеро

story image

Изворите кај Свети Наум - Охрид

story image

Акрополис - Атина

За да направите подобри фотографии, најдобро е да го посетите за време на зимата, бидејќи тогаш н...