Тајното место на Тоше

Booking.com

Испратил: Viktorija Aleksoska

Еден од најубавите и најстарите градови во Македонија, кој ги остава посетителите без здив е прекрасното Крушево

krushevsko ezero

spomen kuka na tose

panorama na krushevo

spomenik violinski kluc

forever in a day

tajnoto mesto na toshe