Резервации

Пребарување преку мапа

Booking.com

Пребарување преку форма

Booking.com

Наша препорака: Викенд во Барселона
hotel cover image

Travelodge Barcelona Poblenou

Цена од 141,00 $
hotel cover image

Safestay Barcelona Sea

Цена од 37,30 $
hotel cover image

Aparthotel Bonanova ***

Цена од 228,62 $
hotel cover image

Catalonia Atenas ****

Цена од 216,00 $
hotel cover image

Barcelona Princess ****

Цена од 216,00 $
hotel cover image

Monument Hotel *****

Цена од 657,65 $
hotel cover image

BE YOU Luxuary Apart-Hotel La Gentle -Paris ****

Цена од 906,60 $